Friday, August 6, 2010

adik cuma nak tanya je ibu. ='(

video
mendalam maksudnye. sedih tengok baby2 tu terbiar mcm tu. dah la korang buat dosa then nak tambah dosa lagi? kok ye pn tana jage, make sure budak tu hidup. pandai buat pandai la tanggung. mase buat x fikir smue ni? dah jadi haa mule la nk gugurkan la bunuh diri la ape la. yg lelakinye lg best, bla mcm tu je tinggalkan ppuan terkongtang kangting and mulelah ppuan tu nekad na buang anak tu. sebabnye? laki tu tana jage, konon. kpd sape2 yg terbace la post ni kan, dan kebetulan korang salah seorang daripada koloni di atas, janganlah seksa budak kecik xbersalah tu.bagilah dekat orang2 yg xmampu nak lahirkan zuriat.tak pun bagi dekat aku biar aku jaga.korang patut bersyukur tau sebab korang x mandul,benih korang sihat. orang2 kt luar sane tu,ada yg benih dorang x normal so x mampu na lahirkan zuriat.sanggup habis beribu2 semata2 nak dapatkan SEORANG BAYI tapi korang? hampeh. aku tau kalau korang bace mesti akan timbul ayat mcm ni, "kau ape tau,kau x rase ape aku rase."  "jangan suka2 judge kitorang,bkn salah kitorang 100%"  "alah,ni smue salah parent sebab diorang x amik tau hal kami,sebab tu kami jadi macam ni." 
aku faham ape korang rasa BUT at least dont make ur child like that laa. macam sampah je kan anak korang tu? aku sedih tengok budak2 kecik tu mati sia2.doa diorang makbul tau x? buatnye dy doakan kau xkan bau syurga macam mane?kat sini aku nak klasifikasikan golongan2 terbabit ialah seorang yang sangat3 TAK MATANG. cetek akal fikiran.tah pape je korang ni. marah sangat aku dekat korang.tak nak anak bagi dekat orang yg nak anak.in case ade yang terbaca post ni and korang tengah pregnant luar nikah and berhasrat xnak bela anak tu, meh bagi dekat aku and for sure, I AM SERIOUS. REALLY2 SERIOUS.
-END-

0 responds: