Monday, October 25, 2010

OH THE SIMS !


tersebutlah kisah... oh the sims 2... 

tadi aku install-lah game kesukaan seisi adik beradik perempuanku ni kan? adalah dalam 5 jenis the sims tapi kan, HARAM satu pn tak boleh pakai. hampagas betoll. yg the sims 2 tu aku dah install dah pastu bila nak play je, keluar laa pop out windows  kata , insert a correct CD-ROM bla bla bla... sakit hati kan??
the kakak tercinta pn try uninstall and install semula but still the same. so the result is, buy a new one laa. hahaa. tapi game ni tersangatlah best. lagi2 pulak sekarang dah tau cheat game ni. ngeh3. hahaa. seronok woo. smpai tak ingat nak uruskan diri sendiri. hee~~ kalau takde internet pn takpelah bila main game ni. dah2 takleh taip banyak2 sebab bertambah2 stress aku mengenangkan the sims ni. takpe2, lain kali aku beli cd yg baru. ngeh3. tunggu la kau ye..

0 responds: