Tuesday, October 26, 2010

winamp skin!


lawakan skin baru winamp aku ? hahaa. benda dah ada cuma aku je tak explore. bagi aku skin ni lawa. tak tau lah bagi korang. ade colour yg cheerful dari ni tapi striking sangat. buat sakit mata je. 

ni powerpuff punye skin 

yg ni sunflower 


yg ni bubblegum and cream


tu jelah aku nak tunjuk sebab bukan aku sorang ada winamp kan? hahaa. kalau korang2 yg tak tau camne nk set up skin winamp ni, meh aku tunjuk.

bukak winamp player korang. pastu pergi dekat sini.


lepas tu nanti akan keluar macam ni.


korang adjust la dekat tempat yg aku dah highlight kan tu. 

so selamat mencuba :D


0 responds: