Friday, February 11, 2011

BLUE is that ?

""I hear the phone GREEN, GREEN... GREEN..., then I go and PINK up the phone, I say YELLOW...BLUE's that? WHITE did you say? Aiya...! wrong number la... Don't PURPLEy disturb people and don't call BLACK, ok? Thank you."




siyes lawak. hahaa. tadi blogwalking kat jiji punye blog. then terbaca la pasal satu entry ni (malas nak letak link sebab malas nak cari balik entry tu. hahaa), siyes lawak. gelak2 je baca but takde la sampai gelak camni  kan. hahaa. bijak orang yang buat ayat tu. asalnye camni, dia g interview dengan pakai serabai2 tidak lah kan? then org yg interview tu uji minda dia, dia cakap, (in english lah kan?) , buat ayat dgn menggunakan perkataan2 yg di-highlighted dekat atas tu. so jadilah petikan di atas tu. hahaa.

okeh bye!


p/s: sory entry macam sampah :)

2 responds:

JIJI YU said...

muheheh..pelanduk due serupe je kot...aku ni lagi la..pergi JPN pon orang dok tanye..ni khairul fahmi ke..

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

cetttttttttt. khairul fahmi jugak. hahaa.