Monday, February 14, 2011

kantoi dengan sir . ohh noo!!

tersebutlah kisah.... tayibb...





hahaa actually bukan kantoi ape pon. just saje je sir tu nak menyakat. pastu aku dalam bilik gelak macam hape. hahaa. yelah baru kenal lec kan, tak sangka perangai dia like that, means suka tease orang. hahaa. lebih kurang akak2 dgn abang2 aku je la kot. wuuuuuuuuuuu~~

*maaf jika ada yang muntah darah hijau sebab entry ni berunsurkan syok sendiri*

hahaa.


2 responds:

JIJI YU said...

dah syok ngn lect snirik ke ni..hehhe

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

@JIJI YU waaaaaaaaaa tidak laa but lumrah laa kan kalau lec tu muda remaja lagi? muahahaa. hahaa.