Monday, February 14, 2011

kucing paling comel dalam dunia. wuuuu~~


okeh tipu. bukan dalam dunia. dalam contest ni aje. hahaa. alaa tadi tengok2 komen yg tak bape nak banyak tu. pastu terjumpa la one blogger ni.masuk2 blog dia, nampak contest. pasal kucing lak tu. tu yg join . hahaa. well,family aku pembela kucing tegar. rumah tu tak pernah takde kucing since aku lahir. wuuu~~


tu tuan punye blog punye address *ayat berbelit*


kenapa aku rasa gambar ni mcm serabut? hahaa. comel tak comel but aku pertaruhkan gambar ni.ecehh! bukan apa, aku rasa aksi akrobatik anak kucing ni mcm unik and jarang aku nampak. caption yang sesuai ?  
"tolonglah bagi saya makan biskut feveret saye tu (Whiskas or ape2 je la)"
hahaa.

ni nama dia boboy tapi dia dah mati sebab kena batu karang :(( wuaaaa
australian+kanada persian cat.

putih : kite nak g mana ni mak?
comel : mak nak gi bakor rumah orang yang buli kite aritu!!
coklat+kelabu : haa mak, kite bakorrr je!! bakorr je!!
muahahaa


okeh aku nak tag 3 (tiga) orang yang aku rasa/tak rasa dorang berminat join contest ni. muahahahahaa *evil laugh*

(saya tau awak banyak gambar kucing)

(suh etit buat sekali.tak jumpa blog dia =.=' )

 (tak dulik kau suke ke tak kucing, buat jugak! )

okeh tu je kot setakat ni ? wuuuuu~~~
hahaa.