Saturday, March 5, 2011

air gedegang. ape yg gedegangnye ??

korang tau dak air gedegang tu ape? hahaa. lyeah masuk sini baru tau istilah air gedegang ni. masa first dgr,tau dah amende alah tu just pelik dgn nama manja dia. hahaa.


haa ni laa air gedegang tu or nama saintifik dia,can water vending machine. hahaa. maklum laa, duk hostel mana ada esbok kan? nak minum air sejuk, masukkan singgit lime posen, tekan button air mana yg tekak rasa nak togak, nnt 'gedegang!' bunyi tin air tu jatuh. hahaa. yg kat atas tu, sebijik mcm yg ada kat kolej sini. 
tp yg dekat kolej lyeah 100 plus yg sponsor. means gambar yg terpampang tu gambar 100 plus. hahaa.

kenapa buat entry pasal air gedegang nehh??

sebabnye..................................

nak g beli air gedegang tu sebenarnye. tapi saje menggedik nak update entry. muahahahahaa.

up up away for air gedegang !!!


2 responds:

-hanyaaku- said...

tetibe rasa nak beli jugak!
tapi takut la pulak nak gi gedegang kat bawah.. hehee :D

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

@-hanyaaku- hahaa. baru naik ni. sedappppp
beli laa beli laa.
hahaa.