Monday, March 21, 2011

condom fashion?? whatta ~~

semalam lyeah jenjalan dengan classmates tau. kitorang pegi kat dataran pahlawan. jalan2 kat dalam tu, dah pusing2 habis then keluar laa. nak hantar kawan foofee balik rumah sebab dia nak balik matrix dah. then bila nak keluar tu, lalu laa jalan yang kitorang masuk tadi. guess what?? ada some kind of kempen kat situ. under PLAYSAFE. "condom fashion." lyeah dah macam, "what the ~~ ?? hahaa. siyes ada macam2 jenis and colour and size. tapi takde lak gambar nye. kawan tak snap pulak. hahaa. tapi ada gak snap 2 gambar. tu pun men aci dan je sebab segan orang lalu lalang. hahaa.

haa ni haa dia contoh baju "condom fashion" tu. hahaa.

ni pulak zoom-in nye. haishhh. sanggup ek diorang tiup mende alah tu??
errr~~

ape pendapat korang? before this lyeah ada tengok gak gambar baju daripada condom 


ni dekat tokyo. tapi tak sangka dapat jumpa kat malaysia. hahaa. 
kelakar ada pelik pun ada. ape pendapat korang pasal ni ?
jeng jeng jeng~~




2 responds:

...mommy jue... said...

damn! boleh buat belon untuk birthday party.. hahaha... takde idea dah kot. kalau buat baju raya nie, memang kene halau dengan tuan rumah..

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

@...mommy jue... kesahnye tadi lyeah tengok, dia nak promote orang pakai condom so that takde laa kes anak luar nikah, HIV+ or AIDS. hahaa.