Tuesday, March 1, 2011

ketahuilah sesungguhnya sakit itu penghapus dosa :)

ni namanye sakit demam tau kawan-kawan.

ni pulak simptom2 selesema. asik bersin2 je. virus tauk!!

haa tang ni tak payah habaq mai pun dah tau kot? hat ni, asthma. 

lyeah tengah berdampingan dengan sakit2 di atas ni laa :)

wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saborr je laa. tadi dekat klinik takmo demam. sihat je. sekarang baru nak rasa panas dalam la, running nose, lemah2 badan. dah la MC dapat hari ni je. means esok kena pegi klinik lagi mintak MC. wuaaaaaaaaaaaaaaa. sabar lyeah sabar :)
Allah sayang tu. that's why dia bagi penyakit. weee~~~
alhamdulillah. ingat jugak Allah dekat hamba Dia ni. hamba ni je jarang nak ingat dekat Dia.

okeh laa. nak makan then makan ubat then rehat. kronik bebenorr dah nehh. sorry guys tak dapat nak blogwalking :) and to the new followers , thanks so much. later on i'll hit ur blog. daaa~~~

salam :)

6 responds:

JIJI YU said...

syafakillah...

Hanis MY said...

syiannyaaa...take crae tau lyeah..rehat byk2 get well sooonnn...

ain said...

JGN LUPE MKN UBAT...:)

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

thanks all :)
ni dah rasa elok sikit.
dah boleh ber-blogwalking. hahaa.
kalau tak, memang tak dan nak menghadap laptop.
baring je kerja nye.

fyna said...

btol tue...
but take care dear....





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

@fynatenkiu fyna =DD