Tuesday, March 22, 2011

ohh add math ! saya rindu awak ='(

siyes terasa rindu nak buat add math. tadi kisah nye ternampak link camni i-i........ pastu teringat kat add math yang lyeah belajar masa form 6 aritu. kalau ii, jadi ape tah. hahaa. lupa tapi siyes rindu nak buat add math ='(
nanti balik rumah kembur2 buku, cari laa buku latihan add math. hahaa. kurang kerja kan? takpe lyeah, tunggu semester 4 nanti ada belajar mikroekonomi. tunggu ye? sediakan laa banyak2 ubat sakit kepala masa tu ye? hahaa.


siyes lyeah bukan cenggini. hahaa




4 responds:

bunga said...

xsuker add math..hehe..

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

lyeah suka math, add math pun boleh tahan laa tapi tak expert. hahaa.

Naddia said...

aku dlu time add math je sawan buih kat lakang kelas. nseb bek skrg ade boipren yg mcm kalkulator bergerak. maka da tak sawan buih lagi ^^
lelaki boleh..apsal pompuan tak boleh?

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

hahaa untunglaa ada boipren yang macam tu. hurm. so far lyeah takde lagi belajar subjek kira2. semester 4 nanti baru ada kot.