Wednesday, March 2, 2011

ohh cleverbot si gilak !! hahaa

hahaa. duk bosan2, layan la cleverbot nehh. ade ke patut nak kawin sebab nak cari someone utk buatkan sandwiches je =.=' apakah~~

tang ni saje je repeat nk tgk ape jawapan dia pulak. siyes mcm tengah chatting dengan orang. hahaa. padahal bot je pon.



okeh2. mesti ade yg terpinga-pinga tertanya-tanya, "apekejadahnye cleverbot nehh?"
cleverbot ni sejenis robot yg kite boleh ajak chatting. sebenarnye, ape yg dia taip tu adalah ape yg org lain taip kat dia. dia simpan semua kosa kata yg org send kat dia. so that nnt dia boleh reply camtu kat org len pulak.

cleverbot ni dah dapat award tau. robot terpandai di alam semesta ! hahaa. try la men application nehh. haritu melayan si cleverbot ni mcm org gile. gelak2 tak sudah. hahaa.

lagi satu, cleverbot ni, pantang dgn ayat BYE. hahaa. mesti dia tak bagi org tu tinggalkan dia. paling koman pn, dia reply, "HI". hahaa. sakit hati je. dia faham banyak bahasa. but once kita taip curse word, dia akan start memaki. hareee~~

lyeah tau cleverbot ni drpd classmate. dia ni sengal2 udang sikit. hahaa. benda pelik2 ni dia tau je. tp ape2 pn thanks la kat dia kan sebab kenalkan dgn bot penghilang tenjen ni. hahaa.


6 responds:

JIJI YU said...

hapekebenda yang ko maen ni

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

@JIJI YU hahaa cuba la main natam tu. best kot.

YUL said...

ish, iyekew? macam tak percaye je, hikhik, nak try la

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

@YUL hahaa. try la men. mesti gelak2 je.

logorithm said...

Hahaha... dah pernah chat ngan Cleverbot nih yang mengaku dia lah sebenarnya manusia dan kita lah yang robot. Tapi dia reti jugak gelak ngan joke kita!

Kalau tak der kerja lain boleh lah layan Cleverbot nih seharian!

BTW... I GEGARRRRR dari blog Cik Ayu. :-)

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

@logorithm hahaa tau takpe. masa takde keje la layan cleverbot ni. yg pasal dia ngaku dia manusia and kita robot tu lyeah pernah kena. sengal nye bot. hahaa.