Monday, March 7, 2011

yeay menang GA !!



hahaa. jakun nehh. maklumlaa, first time menang GA :P
weee~~~
tadi lepas baca e-novel, bukak la dashboard. tengok2 ada komen. ada akak say congrats sebab menang GA then dia suh cepat2 send emel. then dia tinggalkan link, lyeah g la tengok. rupe2nye tinggal lyeah dgn ada lagi 2 blogger je tak bagi nama,no tepon ngn alamat kat tuan penganjur GA. so cecepat g kat link tu pastu baca2 then send emel. 
hadiahnye? entah laa tak tau. hahaa. tak kisah laa janji hadiah. ye tak?? hadiah tu katanya akan dipos minggu depan. elok laa tu.

minggu depan nak balik rumah, buat retainer. sob sob sob.  retainer hilang. wuaaaaaaa~~~~
macam mana tah boleh hilang. aritu g la repot kat mak, dia kata, "adik tu cuai....."
hurm memang pon. abes men letak je dekat meja cenggitu. pastu lama2 meja dah berselerak, retainer tu pon tah ke mana. tak pun, tertinggal kat toilet, then cleaner tengok,dia buang. tak pun, aritu masa kemas2 bilik, room mate terkutip buang.  wuaaaaaa~~
tak sampai sebulan g appoinment jumpa doctor, nak ketatkan retainer tu. dah hilang lagi. mesti nnt doktor pn kata, "tu laa awak, cuai. kan saya kata rendam dalam air retainer-nye bila tak pakai...."
hurmm. sabar je laa. ade sape2 yg tau tak doa or ayat nak cari barang yang hilang??  kalau tau, gtau la kat lyeah ek  sob sob sob.

10 responds:

...mommy jue... said...

ololololo.. jangan sedih2 yek..
sya dah dapat email awk..
happy2 k =)
thanks

aDisH.sHidA said...

wah tahniah tahniah

Hanis MY said...

weeee congrats lyeah!

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

@...mommy jue... huk huk. retainer tu harga rm100. mana tak sedih.
huhuu.

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

@aDisH.sHidA hehee tenkiu kak shida :*

AkmaFaizal said...

nak pkai gak retainer cengitu..gigi ni dh bersepah balik..akeke

ha.. bukan pe, sian kat org yg terlambat ni. sy dh pernah kena..kempunan tak dapek hadiah tau..huhu.. sambil2 BW gak..

JIJI YU said...

jgn sdeyh2 ye..bagikan sikit hadiah tu kat aku..

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

@AkmaFaizal lyeah kena pakai retainer tu seumur hidup pasal akar gigi ni tak kuat. ni takut je giginye beralih ni. haishh.

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...
This comment has been removed by the author.
[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

@JIJI YU hahaa. bagi ikut blog je laa. tepek gambar. bagi gak kan tu? bagi tengok :)
hahaa.