Sunday, April 3, 2011

oh nenek ku saloma ~~

saloma tu nenek lyeah ? yeke ? hahaa. *jeng jeng jeng* 
tak caya ke? tolong laa. tolong ='(
tolong laa percaya.
ishhh kenapa susah sangat orang nak percaya ni ='(
muka lyeah takde macam saloma ke ??????
erm. takpe laa kalau tak nak caye.
sebab saloma tu memang bukan nenek lyeah pon.
hahahahahahahaa.

takde laaa. lyeah nak cecite, tadi kembur2 (geledah) gerobok (almari) baju mak.
pastu terjumpa laa baju-baju beliau masa anak dara dolu2.
semua stok baju saloma gitu. lyeah pakai pon tak muat =.='
tang pinggul. hahaa. tang pinggang pn ye jugak. 
orang dolu2 ni camne tah maintain badan dorang =.='

lebih kurang camni laa baju mak tu.

haaaa yg jenis2 camni pon ada.

memang lyeah pakai cantik jee (ececey) tapi ada certain parts yang ketatssss. 
hahaa. ada 2 baju kebaya tu, sumpah lyeah pakai ketat gila. macam sarung nangka.
then tanya mak, dia kata baju tu masa dia anak 5 dia muat pakai lagi =.='
ohhh apakah petua beliau. 

erm okeh laaa. nak pegi tengok ABPBH.
start2 tema zaman saloma. macam tau2 je lyeah tengah buat entry pasal ni. hahaa.

daa~~




0 responds: