Thursday, May 19, 2011

awk syunx tat titew x? titew syunx tat awk. i luv ye s mch !

err annoying tak kalau baca text yang macam tu? =.='
lyeah nak baca text2 yang maca tu, Ya Allah, sakitnye hati.
tadi blogwalking, pastu masuk la kat blog sorang hamba Allah ni, then tengok tulisannye semua macam tu.
HADDOII !!
sakit otak tau tak nak fahamkan? dEnGan TuLisAn KecIk BesAr KecIk BeSar NyE.
ishh.
tak faham dengan budak2 zaman skrg ni. lyeah dulu pernah gak jadi budak budak tapi takde laa nak taip sampai macam tu sekali. sendiri baca pon payah, lagi laa kalau orang lain yang baca.


ohhh tolonglah ubah cara penulisan tu yer? susah teman nak membacanyEWWWW~~
kbye !


Sunday, May 15, 2011

selamat hari guru kepada semua guru !


kepada bloggers yang bergelar guru tu, selamat hari guru ! 

"GURU PENJANA TRANSFORMASI PENDIDIKAN NEGARA"



tak tau nak update ape =.=' update ni je laa

10. A photo of your favourite place to eat.


hahaa. bukan kedai Kak Mah Tomyam tapi kedai2 tomyam macam ni laa.
order nasi putih, pastu lauk-pauk =p~ 

11. What's in your make-up bag.

err. hahaa.
ada bedak asas safi, silky girl compact powder, safi compact powder, avon mascara, silky girl black eyeliner, silky girl blusher, celak mekah, celak cair mekah, silky girl lip color, gincu mekah,celak putih mekah. 
hahaa. tu je kot. banyak silky girl punye. takde gambar lak. camera takde. hahaa


err sorry lah takde idea nak update. kbye !


Tuesday, May 10, 2011

cara2 untuk memujuk pasangan yang tengah merajuk.

haaa mesti yang tengah bercouple or yang dah kahwin tu pasangan anda pernah merajuk kan? lagi2 yang perempuan (biasa ppuan la kuat merajuk. hahaa). payahnye laa hai nak pujuk. betul tak? haaa pantun2 kat bawah ni sesuai utk abg2 or akak2 kalau nak pujuk pasangan masing2. mesti diorang tersenyum punye laa.
tak caya cuba try.


Makan kuaci dengan Tini,
Kenapa dengan awak ni?

Main guli tepi buaya,
Apa salah saya??

Anak ikan anak biawak,
Saya SUKA awak.

Sungai penuh ikan Yu,
I LOVE U.

Lepak kat sungai tangkap katak,
Awak SAYANG saya tak?

Main lumpur tepi paya,
Awak SAYANG Saya?

Sambil lepak makan mee,
U MISS ME??

Ari jadi sambut sakan,
Awak CINTA saya kan? Kan? Kan?

Main pasir baling batu,
Nape senyum-senyum tu??

Pergi kedai beli belacan,
Awak TAK MARAH saya lagi kan?

Pergi pasar beli tempe,
Saya mintak maaf owkey?

Tengok muka macam tersinggung,
Janganlah bingung.

Misai lentik macam A.Galak,
Saya rasa macam nak tergelak.



hahaa. selamat mencuba !


Thursday, May 5, 2011

bile nak dapat baby kembar eh? hurm

orang bagi jadi anak angkat lyeah pn takpe laa. 
wuaaaaaaaaaaa ='(
bile akak2 nak beranakkan anak kembar ni. 
hurmm.