Thursday, May 19, 2011

awk syunx tat titew x? titew syunx tat awk. i luv ye s mch !

err annoying tak kalau baca text yang macam tu? =.='
lyeah nak baca text2 yang maca tu, Ya Allah, sakitnye hati.
tadi blogwalking, pastu masuk la kat blog sorang hamba Allah ni, then tengok tulisannye semua macam tu.
HADDOII !!
sakit otak tau tak nak fahamkan? dEnGan TuLisAn KecIk BesAr KecIk BeSar NyE.
ishh.
tak faham dengan budak2 zaman skrg ni. lyeah dulu pernah gak jadi budak budak tapi takde laa nak taip sampai macam tu sekali. sendiri baca pon payah, lagi laa kalau orang lain yang baca.


ohhh tolonglah ubah cara penulisan tu yer? susah teman nak membacanyEWWWW~~
kbye !


0 responds: