Saturday, April 19, 2014

ada sesiapa tahu tak?

assalamualaikum.



ada sesiapa tahu tak macam mana nak tukar link blog dekat past entry?
dulu Lyeah guna link kamaliahroslim.blogspot.com lepastu ada masalah. tu yang tukar kamaliah-roslim.blogspot.com tu.
pastu entry yang lepas2, kalau click dekat bawah entry ni, takleh view lah kan unless i add the - symbol at the url.

so, ada sesapa tahu macam mana nak buat supaya bila click entry post yg lepas2 tu, terus keluar ke entry tu, bukan keluar camni...



tolonglah saya. :( hahaha



1 responds:

Aqilah Azmi said...

it takes time lah kak lyeah :D
hehehe qila click yg dedulu punya boleh je? :D huhu