Saturday, May 3, 2014

Kabhi Khushi Kabhie Gham (2001)

Assalamualaikum.

Sometimes happiness, sometimes sadness. bagi yang tak tau, itulah maksud tajuk cerita tu.

ehem. semalam semua duk update pasal cerita ni dekat facebook, twitter, blogger, wechat, instagram, dan segala mak nenek social media-lah. Lyeah? duk main games. hahahaha. bukan taknak tengok, tv takde. malas nak live streaming sebab tau cerita tu on air, dah lambat. lepas ada someone special tu (amboi) bagitahu dia tengah tengok cerita tu, Lyeah jadi geram pulak. semua duk cakap pasal tu, teruslah download ceritanya. ni baru nak tengok.

cerita ni dulu, ayah tengok sorang2 dalam bilik. keluar2 bilik je, mata merah berair. hahahaha.


ni lah ayah saya. 

Lyeah cerita hindustan ni tak hafal sangat pun. Kuch Kuch Hota Hai pun Lyeah lupa jalan cerita dia. hahahah. KKKG ni pernah tengok pastu lupa. yang Lyeah ingat, SRK tu anak angkat, pastuk Hrithik tu tak pandai ikat tali kasut. dulu gemuk, dah besar kurus. yang lain2, jeng kreng nak ingat balik.

ni, Lyeah nak listkan soundtrack cerita ni. kot ada yang malas nak google. hehehe.


  1. Kabhi Khushi Kabhie Gham - performed by Lata Mangeshkar
  2. Bole Chudiyan - performed by Kavita Krishnamurthy, Alka Yagnik, Amit Kumar, Udit Narayan and Sonu Nigam
  3. You Are My Soniya - performed by Alka Yagnik and Sonu Nigam
  4. Suraj Hua Maddham - performed by Alka Yagnik and Sonu Nigam
  5. Say Shava Shava - performed by Alka Yagnik, Sunidhi Chauhan, Udit Narayan, Sudesh Bhonsle, Adesh Shrivastava and Amitabh Bachchan
  6. Yeh Ladka Hai Allah - performed by Alka Yagnik and Udit Narayan
  7. Deewana Hai Dekho - performed by Alka Yagnik, Sonu Nigam and Kareena Kapoor
  8. Kabhi Khushi Kabhie Gham (sad version) - performed by Lata Mangeshkar
  9. Soul of K3G (instrumental)
  10. Vande Mataram - performed by Usha Uthup
  11. Its Raining Men - performed by Geri Halliwell

daaaaaaaaaaan, kalau ada yang nak semua lagu ni, download dekat sini ------> HERE .

okay itu ajelah kot. Lyeah baru lepas gotong royong dekat kolej ni. nak tengok KKKG. fefeeling pepagi. hahahaha.


till then, buddies !


1 responds:

Aqilah Azmi said...

omg kak lyeah!! thank u so much hihihihi <3
kak lyeah nak number phone boleh tak muahahahahahah.