Tuesday, May 13, 2014

Segmen Blogger Aktif

Assalamualaikum.

tadi nampak Qila post entry ni, nak jugak ah. hahaha

apa yang Lyeah nak tekankan kat sini, pasal blogger yang aktif ni. dulu masa tahun 2010, 2011 blogging ni rutin harian Lyeah walaupun tak berapa nak hardcore. blogwalking hari2, komen sana sini, join contest, giveaway. lepastu sejak masuk belajar diploma, dah kurang pasal busy nak pengsan. hahaha. sekarang ni walaupun busy lagi teruk, kenapa ntah ada je masa nak blogging? hahaha.

sama jugak macam YM (yahoo messenger). dulu, Ya Rabb, aktif kemain sampai tak tidur pun takpe. gath sana sini, kumpul id special banyak2, buat kawan ramai2, lepastu masing2 dah ada life sendiri, haraaammmmm semua senyap sepi. sekarang? room YM dah tutup dah since disember 2012. pahal tah. hmmmmm.

jadi, ni segmen yang dianjurkan oleh blogger Anys untuk mengumpulkan semula blogger yang masih aktif sekarang ni. ni diaaaaa.

Salam .
Anda masih aktif berblogging ?
Jom sertai segmen mudah ni.
Tak pasal-pasal dapat traffic free, follower free .
yang paling penting blogger's friendship <3 br="" insyallah="">

klik banner untuk join the community :D 

good luck !


Lyeah buat ni sesaja je aktifkan diri semula dalam blogging. ikut suka hati. hahahaha. taknak terlalu obses lepastu pelajaran dengan kehidupan entah ke mana.


selamat menyertai segmen ni jugak! theeheehee.




23 responds:

Aqilah Azmi said...

eh blog dah tukar baju hihihihi
yup yup bagus kan segmen ni heihih

Nadirah Mohamad said...

Selamat Bersegmen!

http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

fifie feyca said...

sri segmen y same... n follow..
do keep in touch
http://feycasnowie.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

ikhwan yusuff said...

salam kenal..rapat ukhuwah.....misi encari blogger yg aktif...saya follow sini..:DD

http://duniakita94.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Fendi Mazalan said...

hi.. Salam perkenalan dari saya owner blog seribu-lagu

http://seribu-lagu.blogspot.com/

dilakhir said...

salam.. dila datang ke mari.. jemputt datang ke blog :D

http://myimpiannaad.blogspot.com/

Apabila Hati Terbuka said...

Assalamualaikum .
datang singgah dan follow awak dari segmen sama .
http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

mijie ai said...

slm follow sini dr segmen yg sama :)

http://sebukumemori.blogspot.com/

Haneeza Mohamad said...

Salam perkenalan.
Singgah ke blog awesome ini.
Dari segmen yang sama. :-)

http://www.haneeza.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Siti Norasikin said...

selamat bersegmen..done follow blog ni

http://ciksitionline.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Mira said...

as'salam, singgah follow dari segmen yg sama ^^ http://smileymiya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Syaza Raihanah said...

Singgah dari segmen yang sama. Good luck! http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

aniesa ahmad said...

singgah dari segmen yang sama :)

http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Eddie Fadzwan Boy said...

#Segmen Blogger Aktif, Follow Jom
(^_^) GOOD LUCK FOR UR CONTEST!!!

PENGUMUMAN : GIVEAWAY TIME! GIVEAWAY PICIT VOTE [Shake n Take Mini Blender Jus]
------------> http://eddyboyz86.blogspot.com/2014/05/giveaway-picit-vote.html

Anna Julia said...

saya singgah dari segmen yang sama, done follow sini, followers awak yg ke #121, singgah n follow lah blog saya yaa..keep in touch ^_^ hehehe
http://julia-daliana.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif-by-sis-anys.html

Faizal Mohamad Twon Tawi said...

salam

Saya dari segmen yang sama...good luck

http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

nurerna hazwani said...

Salam perkenalan drpd saya. Saya singgah dari segmen yang sama.

http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Syuhada Baharudin said...

salam mesra,

datang blogwalking dari segmen yang sama.
all the best.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/segmen-blogger-aktif/

Amirun Mohammad said...

Selamat Bersegmen .
http://amirunna.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Free Jus 4 U said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Ade Singgah...
Segmen Blogger Aktif
http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Ai said...

Hi~ Ai datang daripada segmen yang sama :)

http://minidiariai.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

Fhatin Amelia said...

singgah dari segmen yang sama :)
jemput join
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/giveaway-seronoknya-raya-bersama-sotong.html
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/mini-topup-giveaway-by-jurnal.html


Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..singgah dari segmen yang sama. Maaf baru ade masa nak berblogwalking :)

http://www.azhafizah.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html